papierloosfactureren-simplerinvoicing

Simplerinvoicing

Simplerinvoicing is dé standaard voor e-facturen. Simplerinvoicing is een netwerk van samenwerkende software en e-facturatie dienstverleners die het direct uitwisselen van e-facturen tussen ERP-software en e-facturatiediensten mogelijk maakt. Verzenders en ontvangers kunnen via hun eigen bestaande ERP-software of boekhoudpakket e-facturen versturen en ontvangen. Dit kan ook wanneer verzender en ontvanger verschillende softwarepakketten gebruiken, zolang de softwarepakketten zich hebben aangemeld voor Simplerinvoicing. De Simplerinvoicing e-factuur is een XML-bestand die direct in de ERP-software of het boekhoudpakket van de ontvanger wordt afgeleverd. U bespaart dus niet alleen tijd maar ook geld op de administratiekosten.
Simplerinvoicing is een UBL standaard waarmee facturen in een elektronisch formaat verzonden en ontvangen kunnen worden op een beveiligd manier. Vooral met elektronische facturen dient u zorgvuldig om te gaan.

Simplerinvoicing en TIE Kinetix – Papierloosfactureren

Als een van de grondleggers van het Simplerinvoicing netwerk biedt TIE Kinetix e-facturatiemogelijkheden voor leveranciers en afnemers. Ook derde partijen kunnen gebruik maken van het Simplerinvoicing netwerk zonder zich zorgen te maken over aanleg, onderhoud en beheer. Wij nemen alles uit handen voor u en zorgen ervoor dat u zich zorgeloos kunt focussen op uw business.

TIE Kinetix kan verzenders van facturen aansluiten op het Simplerinvoicing netwerk. Er zijn 2 varianten: (1) U zorgt zelf dat het factuur in het juiste (UBL) formaat kan worden geretourneerd door TIE Kinetix naar de ontvanger, of (2) TIE Kinetix kan een Translation Service aanbieden zodat u uw interne factuur lay out wordt omgezet naar het vereiste Simplerinvoicing UBL formaat. Omgekeerd wilt u uiteraard Simplerinvoicing facturen ontvangen, dan kunnen wij er voor zorgen dat uw facturen vanuit het TIE Kinetix Access Point naar uw financiële systeem worden geretourneerd, met of zonder Translation Service naar het vereiste interne formaat.

Bent u als bedrijf of overheid via TIE Kinetix aangesloten op Simplerinvoicing dan maakt u gebruik van het Simplerinvoicing FULL. Leveranciers en afnemers kunnen direct facturen verzenden en ontvangen in elektronisch formaat via het Simplerinvoicing netwerk. TIE Kinetix is Simplerinvoicing Access Point (AP) en zorgt ervoor dat e-facturen worden afgeleverd tot aan uw financiële systeem. Vraag naar de mogelijkheden van deze TIE Kinetix Afleverservice, eventueel gecombineerd met een TIE Kinetix Translation Service, TIE Kinetix workflow en autorisatie Service en gratis gebruik van het TIE Kinetix factuur portaal voor 100% E-Facturatie.

Uw voordelen

  • Direct facturen verzenden en ontvangen in elektronisch formaat
  • Al uw e-facturen worden afgeleverd tot aan uw financiële systeem
  • TIE Kinetix Translation Service voor het voldoen aan vereiste Simplerinvoicing UBL formaten
  • Het voldoen aan de fiscale bewaarplicht van minimaal 7 jaar
  • Kosteloos gebruik maken van het TIE Kinetix factuur portaal
  • Profiteer van de TIE Kinetix Workflow en Autorisatie Service.

“Dankzij de Simplerinvoicing standaarden kan Wiltec op een veilige en betrouwbare methode e-facturen naar elke andere gebruiker binnen het SimplerInvoicing netwerk versturen op basis van één standaard formaat, het Simplerinvoicing UBL factuur formaat. Onze klanten zijn er blij mee en kunnen zonder toetsenbord invoer of OCR Scan (optical character recognition) direct beschikken over de gegevens uit de elektronische Simplerinvoicing UBL factuur – zeer efficiënt voor alle partijen en 100% accuraat’’ – Hans Kolsters, Financieel Manager Wiltec BV

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in Papierloosfactureren via het Simplerinvoicing netwerk? Meld u hier direct aan.

Wilt u meer informatie over de aansluitmogelijkheden op het Simplerinvoicing netwerk? Neem contact op via telefoonnummer +31-88-369-8000.